Skip to content

Santa’s Village Helmond!

🎅 Welkom in de betoverende Elzas Passage! 🎄 Santa’s Village opent zijn deuren dit jaar op 8 december! 🚪 Dit jaar wordt Helmond Centrum omgetoverd tot een magisch kerstdorp die de wonderlijke wereld van de kerstman onthullen. Hier is een overzicht van wat je te wachten staat:

🏠 Santa’s Home: Ontdek de keuken van Mrs. Claus, de gezellige woonkamer van de kerstman, het naaiatelier, de slaapkamer, en verstuur je wensen naar de Noordpool vanuit het postkantoor.

🍪 Santa’s Bakery: Elfjes bakken, maken en pakken hier kerstkoekjes en lekkernijen. Al deze lekkernijen zijn te koop bij Santa’s Cookies and More.

🛠️ Santa’s Workshop: Diverse activiteiten voor jong en oud. Lees ons blog https://www.helmondcentrum.nl/santas-workshops-in-de-elzas-passage/ voor meer informatie over de verschillende workshops en tijden.

🍬 Santa’s Cookies and More: Heerlijke kerstkoekjes, chocolaatjes en meer.

🦌 Rudolphs Home: Bezoek de stal waar de rendieren, waaronder Rudolph, verblijven. Kinderen kunnen hier ook leuke spelletjes doen.

🎁 Gratis Entree! Dankzij gulle sponsoren en subsidies is de toegang tot Santa’s Village helemaal gratis voor iedereen.

📅 Openingstijden Santa’s Village: https://www.kerststadhelmond.nl/openingstijden-9250032

🍴 Proeverijtje: Jibb+ verzorgt een proeverij op vrijdag 15 en vrijdag 22 december van 12:30 – 15:30 uur.

🎶 Muziek: Pianist Bram Bosmans op 16 december en Frankie Goldwings op 17 december zorgen voor heerlijke kerstmuziek.

🎄 Kerstmarkt in de Elzas Passage: Op 16 en 17 december is er een betoverende kerstmarkt. Sfeervolle inkopen, ontmoet de kerstman en zijn vrouw, en luister naar live kerstmuziek tijdens dit feestelijke evenement.

🔍 Grote Kerst, Speur- en Doetocht: Voor kinderen is er een geweldige speur- en doetocht met kans op leuke prijzen. Gratis deelnameformulier verkrijgbaar bij Santa’s Workshop.

Meer info kun je vinden op de website van Kerststad Helmond: https://www.kerststadhelmond.nl/.

Deel Dit Bericht