Skip to content

Bereikbaarheid

Openbaar vervoer

De Elzas is goed bereikbaar met openbaar vervoer

Fietsenstalling

Fietsenstalling buiten de parkeergarage

Parkeergarage

Parkeergarage onder het winkelcentrum

Geen zin in de bus?

15 minuten lopen vanuit NS-station Helmond

Bravoflex

De Elzas is ook bereikbaar met het nieuwe initiatief Bravoflex!

Bravoflex is een flexibele vervoerservice, die zonder vaste route van halte naar halte rijdt. Er is dus geen dienstregeling. Met Bravoflex kun je een zitplaats reserveren in een voertuig en bepaal je zelf wanneer je bij welke halte wordt opgehaald en naar welke halte je reist.

Voor de tarieven en meer informatie over Bravoflex kunt u de website van Bravoflex bezoeken: www.bravo.info

Openbaar vervoer

De Elzas is is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf het NS-station Helmond, kunt u al binnen 10 minuten in het winkelcentrum zijn. Zo kunt u gebruik maken van bus 51 richting Eeuwsels. Hier stapt u bij de eerste halte uit: Helmond, Koninginnewal, waarna u nog 6 minuten naar De Elzas loopt. Daarnaast is het een mogelijkheid bus 26 richting Uden Busstation te nemen. In deze bus stapt u ook uit bij de eerste halte: Helmond Zuidende, waarna u nog 8 minuten naar De Elzas loopt.

Fietsenstalling

Ook met de fiets is De Elzas goed bereikbaar. Net buiten de parkeergarage bevindt zich een gratis fietsenstalling, die voldoende gelegenheid geeft om je fiets neer te zetten.

Parkeergarage

Parkeren kan in de parkeergarage onder het winkelcentrum, via de trap en de lift is De Elzas te bereiken. De parkeergarage is gelegen aan de Watermolenwal. Volg het parkeerverwijssysteem om de garage te bereiken. Voor contact met de parkeergarage: 0492 – 53 78 92

OPeningstijden parkeergarage

Maandag – Donderdag 08:00-19:00
Vrijdag 08:00-22:00
Zaterdag 08:00-18:00
Zondag 11:00-18:00