Skip to content

Jubileum!

Elzas Passage was jarig! En dat moest natuurlijk gevierd worden. Om het 50-jarig jubileum van het winkelcentrum te vieren, werden er op zaterdag 24 en zondag 25 augustus verschillende feestelijke activiteiten georganiseerd. Daarnaast werd dat weekend het gloednieuwe logo van de Elzas Passage bekend gemaakt!

Kramenmarkt

Het hele weekend was er kramenmarkt in Elzas Passage. Er werden verschillende kramen in het winkelcentrum geplaatst waar de winkels in het winkelcentrum hun mooiste collectie, opvallendste items en beste aanbiedingen konden laten zien! Daarnaast gaf de kramenmarkt de perfecte sfeer voor het feest van 50 jaar Elzas Passage.

Kraak de Kluis

Bezoekers van de Elzas Passage maakten op zondag 25 augustus kans om mooie prijzen te winnen, waaronder shoptegoed in het winkelcentrum! Met iedere aankoop die op zondag in het winkelcentrum werd gedaan, maakte je kans op verschillende prijzen. De bedoeling was om je kassabon in te leveren op het plein voor De Stadskamer, en misschien openede de kluis wel bij jou!

Goodie giveaway

Aangezien Elzas Passage jarig was, werd er natuurlijk ook uitgedeeld! Op zowel zaterdag 24 als zondag 25 augustus werden er in het winkelcentrum en door heel Helmond vouchers uitgedeeld om een mooie goodie op te halen in het winkelcentrum, volledig in het tegen van het nieuwe logo!

De verjaardag van de Elzas Passage is goed gevierd!

Deel Dit Bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp