Informatie

Van 10 juli tot 18 juli zal voor de 1ste keer in de Elzas Passage Plezand plaatsvinden.

Bij dit zandsculptuur evenement zullen 10 verschillende clubs de challenge aangaan. Het thema van Plezand 2021 kunt u natuurlijk al raden sport.

De deelnemende clubs zullen in 1 week tijd hun best doen om de eigen sport te verwerken in een zandsculptuur. Hierbij zullen verschillende professionals tips en tricks geven om de teams vooruit te helpen.

Na de 1 week loopt de challenge af en zullen de verschillende werken worden beoordeeld door een vakjury op creativiteit, techniek en eindresultaat.

Ook kunnen de bezoekers hun stem uitbrengen voor de publieksprijs.

Het beste team kan zich de eerste winnaar noemen van Plezand challenge en kan een bedrag van €500,- aan de clubkas toevoegen!

In totaal zullen er op 10 verschillende plekken in de Elzas Passage sculpturen gebouwd worden. 

Voor de verschillende teams is er een programma uitgewerkt. Zo zal op 11 juli de bekisting van de zandblokken weggehaald worden zodat de teams met het echte werk kunnen beginnen. In de loop van de week (tot en met 17 juli) kunnen de teams van 13:00 tot en met 18:00 aan de zandsculpturen werken. Op 18 juli, de laatste dag kunnen de teams tot 16:00 de laatste handelingen verrichten. Hierna volgt dan ook gelijk de jurering en prijsuitreiking.